Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Novembre de 2011
Adulam
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Adulam significa “refugi”. És el nom de l’excel•lent duet artístic de flamenc format per Manuel i Rocío, uns amics que han tingut la gran amabilitat de visitar-nos aquest mes de novembre.


<<<                                                           Foto: Novembre 2011
                                                         >>>


 

     Com passa en altres visites, primer van fer les presentacions. Després, els nens els hi van ensenyar la casa. Varem tenir un dinar força divertit tots plegats i després de les postres varem gaudir d’una sobretaula de luxe amb un mini concert d’Adulam en viu i en directe. Agraïm molt la serva visita, tota l’alegria que ens han portat amb la seva traça andalusa i amb els seus valors cristians. Gràcies també al nostre amic Gianluca per fer d’intermediari fent possible aquesta visita a la seva gira per Catalunya.

     Agraïm també altres moltes visites que ens feu per conèixer els nostres nens i donar suport a “la Resi”. Gràcies per la visita de Manuel, voluntari nigerià al Grup Nova Vida... Gràcies al voluntariat entusiasta i constant de la Jandra, una veïna i amiga... Gràcies als nostres amics de “El Lokal” de Gran Via / Bach de Roda de Barcelona per convidar-nos a la seva festa... Gràcies a tots els amics que esteu procurant coordinar alguna trobada amb nosaltres durant les properes dates prèvies al Nadal. Malgrat no totes seran possibles, de veritat, moltes gràcies a tots!

     D
esitgem que la Residència sigui un veritable refugi pels nostres nens, un “adulam” on puguin seguir creixent, estudiant, jugant, visquent, protegits de qualsevol problemàtica que els adults procurem anar solucionant amb paciència. Moltes gràcies a tots pel vostre suport.

 

             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt