Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Octubre de 2011
Sinergia ?
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Què vol dir “sinergia”? És el resultat del treball en equip, de l’acció conjunta de dues o més causes. I aquest resultat es caracteritza per tenir un efecte molt millor i superior del que en resultaria només de la suma individualitzada de cada causa.


<<<                                                                                                   
                                                         >>>


 

     El fenomen de la “sinergia” el veiem sovint a la vida quotidiana: els ingredients d’una bona paella milloren en quedar barrejats, el treball en equip dels craks de futbol multiplica els seus èxits... (el nou CD musical de la nostra col•lecció “Canta y Ríe” que es publicarà abans de Nadal, ¿fora tant admirable sense un gran treball en equip i sense la participació desinteressada de molts amics?).

     Vàries sinergies són imprescindibles a la RIE. Els educadors hem de treballar en equip. Els nostres nens han de conviure en harmonia (a la foto, una de les grans amb la més petita). Els voluntaris sou necessaris per complementar la nostra dedicació. Presidència i junta realitzen les importants assignacions directives. Famílies biològiques i d’acollida acompleixen la seva funció tant important. Els donants fiqueu combustible per que la maquinària no s’aturi. I cada secció de la RIE es retroalimenta per crear un ambient familiar i efectiu pels nostres peques.

     E
n Marcos Vidal relata a una de les seves cançons que un gran circ va tenir que tancar perquè el pallasso principal no acceptava el seu paper de burlot i riota del grup i va acabar a una cadira de rodes per voler intentar fer d’equilibrista. Saps? Tu ets un ingredient important “a la nostra paella”. Però si et quedes immòbil perquè penses que “només ets arròs” i no “gamba”...   potser en quedarem sense paella !!!


     C
ada petita aportació individual en favor de “la Resi” potencia l’esforç de tots el demés en benefici dels nens que atenem. Moltes gràcies per alimentar aquesta sinergia tan especial anomenada RIE.   El circ segueix obert !!!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt