Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Setembre de 2011
Capicua
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Tot seguit tens el text íntegre del curtmetratge titulat “Capicua”, un film premiat, de Roger Villarroya, que també pots veure i escoltar aquí (veu en espanyol amb subtítols en anglès). És una reflexió molt original i molt sàvia que, en veure les seves imatges i entendre el seu títol, fa pensar molt i molt. Ah, i en gaudiràs molt més de tota la intensitat de la pel•lícula quan la vegis per segona vegada!
                                                            _____________________


     
És una feina vocacional. Has de tenir molta paciència (i personalment, força disciplina). Cal que tinguis perseverança. I, a voltes, també resulta molt divertit... Els primers dies, quan arriben aquí, els hem de donar una mica de seguretat per que ells puguin sentir-se més tranquils i relaxats.


<<<                                                                                              
                                                             >>>


 

     Alguns d’ells poder fer-ho tot. D’altres, depenent de l’edat, no poder fer-ho i els has d’ajudar. Aleshores, amb els que si que poden fer les coses, cal que intentis que ells les facin sols. Però si veus que no poden, has d’intentar ajudar-los. Se’ls ha de canviar els bolquers quan es fan les seves necessitats a sobre. També, de vegades, tenen aquella nostàlgia de no estar a casa seva i cal calmar-los una mica...

     Evidentment, cada dia t’aporten una nova cosa: un somriure, una mirada... Cada dia té coses noves. Normalment, hi ha alguns que et demanen tota la teva atenció i tot el dia. Aleshores, el que fan és una rebequeria. Si tu no estàs per ells, podrien estar plorant tot el sant dia. I amb aquesta raresa, d’alguna manera, t’estan dient, sense parlar, que no volien ser aquí.

     E
l comiat, normalment, és molt trist. Passen a una altra etapa. A nosaltres, que els hem tingut durant molt de temps, emocionalment ens afecta. És un treball dur en alguns moments. D’alguna manera, és gratificant. És tota una aventura. En treballar amb nens, cada dia és diferent.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt