Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Maig de 2011
Saviesa
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Les festes d’aniversari, per què serveixen? Doncs per celebrar-les i demostrar estima amb uns regalets... Però també serveixen per comptar el temps i valorar el que fem quan el temps passa. Moisès, un gran savi antic, va escriure la següent frase cèlebre que mai no hauríem d’oblidar:

        “Ensenya’ns a comptar ben bé els nostres dies per què el nostre cor tingui saviesa”.


<<<                                                                  Foto: Maig 2011
                                                                >>>


 

     I, la saviesa, què es? Per què serveix? Serveix per que el nostre pensament intel•ligent ens porti a encertar en tot el que fem i al nostre estil de vida. Alimentem la saviesa amb valors, amb bons valors com són donar més importància el que és durador que el efímer, desitjar més el profund abans que el superficial, procurar l’autèntic i no el succedani, distingir entre el fiable i el dubtós, diferenciar l’absolut del que és relatiu...

     Tots aquests valors no surten a la foto estàtica de l’aniversari d’una adolescent de 15 anys. Els grans valors només es poden observar a la “pel•lícula” de la vida, en aquelles imatges que es mouen amb el temps i van mostrant la nostra manera de pensar reflectida a les nostres decisions. En complir anys, veiem com s’han sembrat aquests valors durant el “vídeo” dels anys anteriors, i ens fem el propòsit de que creixin i s’enforteixin progressivament durant les “pel•lícules” dels propers temps que ens tocarà viure.

     P
erò, bé... Tota aquesta reflexió és també per desitjar-te un... MOLT FELIÇ ANIVERSARI !!!   I que puguis celebrar molts més acompanyada d’aquesta meravellosa saviesa. Desitgem que tant tu com tots els nostres peques i més grans de “la Resi” apreneu a comptar bé els vostre temps per que sapigueu aprofitar-lo correctament.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt