Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Abril de 2011
Grans canvis imperceptibles
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     En què quedem? Són canvis notables o són imperceptibles? Les dues coses. Cada mes notem que la més petita de la casa fa canvis notables: noves paraules al seu vocabulari, nous hàbits al seu comportament, nous nivells d’educació integral. D’una foto a una altra, sembla que no hi ha canvis, però el cert és que són notables i importants.


<<<                                                               Foto: Abril 2011
                                                             >>>


 

     Amb tots els nens i adolescents passa el mateix. Per aquesta raó, és molt important treballar dia a dia amb ells als seus estudis, amb els seus valors, a les seves relacions... Conforme es va apropant la fi del curs 2010-2011 anem observant aquestes fites assolides.

     Uns altres canvis importants s’han produït a la Residència. El més notable és el naixement de la filleta de la Mariona, una de les educadores de “la Resi”. Moltes felicitats! Aquest mes ha avançat molt la creació del nou CD musical de la col•lecció “Canta y Ríe”. Durant les festes de setmana santa, la nostra casa també ha canviat en rebre vàries capes de pintura i certes millores recomanades pel Govern de Catalunya. I amb els nostres governants, també estem adequant el nostre registre legal dins del Departament de Benestar Social i Família.

     A
graïm molt el suport econòmic i en productes que hem anat rebent durant aquest mes i que han servit per atendre diferents necessitats. Són un gran ajut per afrontar les despeses de “la Resi” en aquests moments de crisi. Totes les formes de suport, materials o no, són importants. Així, doncs, anem canviant a millor. Gràcies!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt