Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Març de 2011
Assemblea de l'associació
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Cada any, per aquestes dates, es celebra l’assemblea anual ordinària de l’associació Residència Infantil Emmanuel. La junta directiva de l’associació convoca per carta tots els socis per comunica’ls-hi els diferents informes del servei social que realitza la nostra entitat.


<<<                                                               Foto: Març 2011
                                                             >>>


 

     Linforme general de la presidènciaes complementa amb els informes de secretaria i tresoreria, on és presentat i aprovat, si s’escau, el pressupost econòmic pel següent any. La trobada es completa amb un informe de l’equip educatiu que treballa amb els nens i amb un període final de precs i preguntes.

     Ser soci de la RIE és una bona forma de donar suport al nostre servei. Econòmicament només implica una quota anual simbòlica de 12 euros. A les assemblees, cada soci pot rebre informació de l’actualitat de la Residència i pot aportar la seva participació, les seves idees i opinions que poden ser de gran ajuda per la bona marxa de l’entitat. Tot soci, si ho desitja, també pot optar a formar part de la junta directiva i treballar en alguna de les seves importants tasques de vocal, tresoreria, vicepresidència o presidència. Ja ets soci/sòcia? Anima’t!

     A
la foto observem diferents components de la junta directiva durant els preparatius previs a l’assemblea d’aquest any. A la mesa, Fina Grau (presidenta) i Antoni Carbó (secretari). A l’esquerra, en primer pla, Maria Angurell, una de les entranyables fundadores de la RIE (vocal) al costat de Paquita Isiegas (vicepresidenta). A l’esquerra, en Francesc Sòria, un gran amic de la Residència que per molts anys fa les tasques de comptabilitat. Gràcies a tota la junta per la seva dedicació.

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt