Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Novembre de 2010
Visita especial d'en Juan José Cortés
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Aquest mes hem tingut el gran privilegi de rebre una visita molt especial: la del “Ciudadano Cortés” (aquest és el títol del llibre que parla d’ell, i el nom de la seva futura Fundació a favor dels drets dels nens). En Juan José havia d’anar des de Sevilla fins a Itàlia per donar unes conferències en suport de l’ONG Compassion. Però ens va demanar fer escala a Barcelona durant unes hores perquè volia visitar-nos i coneixe’ns personalment. Nosaltres també hem tingut l’alegria de coneixe’l més a ell.


<<<                                                               Foto: Novembre 2010
                                                             >>>


 

     Ja en sabíem coses de la seva vida: és un pastor evangèlic, és el pare de la Mari Luz, és famós... Però, amb la seva visita, nens i educadors hem conegut més de les seves inquietuds i somnis. Que li agrada ser entrenador de futbol. Que te dos fills jugant als juvenils d’un famós equip andalús. Que li agrada ser gitano i defensar la seva raça. Que avui li han agradat les nostres llenties. Que no li ha sabut greu acompanyar-nos a l’escola tot i que la gent el pari pel carrer per saludar-lo. Que li agradaria aconseguir canvis importants pel bé de la societat espanyola.

     Donem gràcies a en Juan José Cortés per dedicar la seva vida a ajudar els nens. Gràcies per les seves paraules de reconeixement i suport vers la nostra Residència Infantil. Especialment, gràcies per fer servir les seves tristors per portar alegries a molts nens i a les seves famílies, procurant la seva protecció.

     B
é sigui des dels partits polítics o des dels serveis de les esglésies, gràcies per ser un cristià que, com ensenya Jesucrist, sap donar “al Cèsar el que és del Cèsar, i Déu el que és de Déu” pel bé de la societat on ens ha tocar viure. Nosaltres, humilment, també et donem suport a tu, Juan José, per que així sigui.

 
             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
Calendaris
2 0 1 1
pro  R. I. E.
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
CD musical (en
castellà) "Canta y
Ríe en Navidad"


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt