Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Octubre de 2010
El millor invent
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Pot ser el millor invent de la humanitat hagi estat la roda. Si més no, aquesta és la impressió que tenim darrerament. Al nostre idioma, quan les coses van bé diem que van “sobre rodes”. La furgoneta és molt important tant per transportar els nens com per carregar els productes necessaris a la casa. El nostre nou vehicle, amb més capacitat, és un gran alleujament davant les diferents limitacions que en tenia l’anterior.


<<<                                                               Foto: Octubre 2010
                                                             >>>


 

     Donem moltes gràcies a tots els que durant aquests darrers anys heu afegit donacions extres, específiques per aquest propòsit. Ha costat molt de temps i esforç, diferents decisions i ajornaments, però al final hem cobert aquesta necessitat d’una forma molt satisfactòria. Totes i cadascuna de les vostres aportacions, grans o petites, totes, han estat de gran importància. Totes han sumat.

     La nova furgoneta i els demés recursos materials que necessitem a la RIE, són només eines secundàries. Però són molt importants per realitzar la nostra tasca principal de tenir cura i educar bé els nostres nens. Sense els materials necessaris, els recursos humans ens movem sobre “rodes quadrades” i, com deien els antics, posem “pals a la roda” a la carreta de la nostra missió.

     A
la foto pots veure alguns dels nostres nens estrenant la nova “furgo”. Celebra-la ara amb nosaltres perquè, com diuen ells, ara “encara fa olor a nova”... ! Bon viatge !

 

             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt