Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Juliol / Agost de 2010
Gran chef
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Fa deu anys va arribar a la RIE amb vàries de les seves germanes. Durant tot aquest temps hem gaudit del privilegi de veure’l créixer al nostre costat. El temps ha passat com un llamp i aquests curs ja ha complert la seva majoria d’edat. Actualment combina el dia a dia de la seva vida tant amb nosaltres a “la Resi” com amb la seva família d’acolliment, tant entranyable.


<<<                                                                    Foto: Juny 2010
                                                                  >>>


 

     Al seu moment varem considerar necessari prendre la decisió de deixar les classes d’ensenyament secundari a l’institut per iniciar uns cursos de formació professional. Des de sempre l’havia agradat molt l’art de cuinar i el plaer del paladar, pot ser més el segon que el primer, i va començar uns mòdols de cuina. Doncs bé, tenim la gran alegria, des de fa uns mesos, d’explicar que el nostre cuiner ja en gaudeix del seu primer contracte a una important cadena de restaurants bascs de Barcelona.

     Tot i que just comença la seva vida professional, nosaltres ja el considerem un “gran chef”, en part, per la il•lusió que ens fa que hagi aconseguit una bona feina en temps de crisi, i en part, perquè quan ell cuina a “la Resi”, encara ens llepem els dits més de l’habitual. Així doncs, les èpoques d’en Karlos Arguiñano i d’en Ferran Adrià ja han passat a la història... Malgrat soni una mica estrany, estem molt contents de que aquest estiu no en tingui de vacances. Ell també se n’alegra. Atenció: marxant un pinxo al pil-pil !!!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt