Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Febrer de 2010
“Educació Ni-Ni”
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Es coneix com a “Generació Ni-Ni” aquells joves adults que NI estudien NI treballen. No surten de casa per buscar ocupacions, per la qual cosa també se’ls anomena la generació en sabatilles. Segueixen la llei del mínim esforç perquè hi ha algú que paga el seu menjar, la seva roba, el seu llit i les seves despeses com a premi a la seva irresponsabilitat.


<<<                                                               Foto: Febrer 2010
                                                             >>>


 

     Però aquests joves no són com el fill pròdig. No marxen. Mes aviat, alguns han tingut l’adversitat de tenir algun pare pròdig (o “pare prodigi”, com canta en Luis Alfredo), pares absents, pares i mares que, tot i tenir bons recursos, estan massa ocupats com per atendre als seus. I quan estan disponibles, si els seus fills tenen algun problema, ells NI saben NI contesten ...

     Nosaltres treballem per evitar una “educació Ni-Ni”. Tant els educadors com els pares d’aquests nens desitgem afrontar les adversitats amb el màxim esforç per tal que al present i al futur visquin vides amb propòsit. Procurem que als nostres nens no els hi manqui Ni estima Ni disciplina. Vigilem que no els hi faltin Ni objectius Ni il•lusió per assolir-los.

     A
quest mes donem la benvinguda a una nova menor que comença a conviure amb nosaltres. Li desitgem el millor, tant a ella com als seus pares i al seu germà gran. A la foto teniu a un parell de la nostra generació en sabatilles. Porten una "infància Ni-Ni" perquè no tenen Ni dents Ni vergonya per no tenir-ne... , però lluitem per que aquestes mancances no vagin a més. Per tot això, comptem amb el teu suport.

 
             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt