Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

 
LA FOTO DEL MES
Gener de 2010
Crisis "oKupes"
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Si descuidem la nostra llar, se’ns poden colar a casa varies crisis d’aquestes que volten pels carrers. Amb la crisi meteorològica se’ns pot colar el fred per les escletxes. Amb la crisi d’estudis se’ns pot ficar a casa el fracàs escolar. Amb la crisi econòmica podem oblidar la solidaritat i la dignitat de tenir el suficient i no més. Amb la crisi de valors ens podem contagiar del desordre i del relativisme del pensament postmodern.


<<<                                                                   Foto: Gener 2010
                                                                 >>>


 

     A “la Resi” procurem que totes aquestes crisis “oKupes” restin a la porta, fora de casa. Llancem fora la crisi econòmica amb una bona administració. Mostrem targeta vermella a la crisi d’estudis amb voluntariats de reforç escolar. Traiem fora a empentes i rodolons la crisi polar obrint portes i finestres només els segons o minuts imprescindibles. No deixem que la crisi de valors pugui incubar en nosaltres els seus virus perquè tenim la prevenció de bones vacunes de veritat i d’amor.

     A la foto, entre dues de les nostres noies grans, pots veure l’Anna Maria Peñate, una simpàtica missionera canària que els hi ensenya que els valors poden ser, al mateix temps, seriosos i divertits. Ella n’és un dels suports que tenim per que la nostra casa no estigui “desoKupada”... sinó ben aprofitada!

 


             La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing
 


  La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  
 

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt