Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

LA FOTO DEL MES

Novembre de 2008
Testimoniatge
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Cada mes rebem vàries visites d'amics i veïns que volen conèixer la casa i els nens o per dur a terme alguna col·laboració en favor de la nostra llar infantil. Una de les visites d'aquest mes ha estat la de l'Albert, qui es va oferir per explicar experiències de la seva vida als nostres nens i jovenets. Va estar un bon temps i vam aprendre molt.


<<< Anterior                                                  Foto: Novembre 2008                                                 Següent >>>

 

     L'Albert ens va explicar com de nen ho va passar malament per problemes familiars. De jove es va equivocar en deixar les seves amistats cristianes per buscar suport i diversió a l'alcohol i a les drogues. Aquest verí li provocà greus problemes de salut i la seva vida va arriba a estar en perill. Però la seva família el va ajudar a retrobar esperança i equilibri en aquella fe que coneixia des de nen.

     Un dia, un amic li va dir quelcom ben sorprenent. Aquells anys tant foscos i destructius no eren un temps perdut de la seva vida. Serien molt valuosos si avui els feia servir per explicar el seu testimoniatge i advertir altres joves del cruel engany de l'alcohol i les drogues. Agraïm molt a l'Albert que aquest mes ho hagi fet entre nosaltres.

     T
ot seguit d'explicar les seves experiències i després de fer-se aquesta foto amb els més petits, l'Albert ens comentava: "Me n'alegro tant d'haver vingut ...  perquè, a més a més de poder oferir la meva col·laboració, he rebut molt d'ànim en veure l'alegria d'aquests nois". Li desitgem el millor per a ell, la seva esposa i la seva filleta.           La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing  
Material Pro RIE
(donatiu 12,00 eur):

CD musical
CANTEM I RIEM
(versió catalana)


Informació
aquí
 

  

Material Pro RIE
(donatiu 12,00 eur):

CD musical
CANTA Y RÍE
(versió castellana)

Informació
aquí
  Material Pro RIE
(donatiu 5,00 eur):

CALENDARI 2009
Residència Emmanuel

Amb receptes de cuina

Informació
aquí


La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt