Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

LA FOTO DEL MES

Setembre de 2008
Sorpreses... esperades
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Cada vegada que comencem un nou curs ens plouen un munt de sorpreses. A "la Resi", amb els anys, n'hem tingut tantes que, de fet... ja les veiem arribar. Però les sorpreses sempre ho són de sorpreses, inclòs quan te les esperes.


<<< Anterior                                                 Foto: Setembre 2008                                                Següent >>>

     El retorn de les vacances ha portat moltes històries per contar, experiències bones i dolentes que han succeït durant les llargues setmanes d'estiu. Gràcies a Déu, tots els nostres nens i nois han tornat bé.

     U
na altra sorpresa "rutinària" és observar el gran salt de perxa que fan alguns preadolescents quan deixen el micro-clima de l'escola ensenyament primari i es llencen a aquest univers estrany anomenat institut de secundària, un gran canvi d'aires.

     Però a "la Resi", la sorpresa per excel·lència, per molt planejada que estigui, es produeix quan entra algun nen nou a la nostra llar familiar. Totes aquestes novetats són un repte important per a tots, nens i educadors. Per afrontar-lo comptem amb el teu suport, que és una magnífica sorpresa... i molt esperada.
"Cantem i riem" !!!


           La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing


La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt