Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

LA FOTO DEL MES

Juny de 2008
Ha arribat l'estiu
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Amb l'estiu arriba la calor i la necessitat de refrescar-se. Arriba també l'adéu al curs 2007 - 2008. Arriba l'adéu a les classes del "cole" i de l'institut i l'adéu a la nostra convivència en família a "la Resi" durant aquest any escolar. És temps de descansar i de valorar les notes aconseguides als estudis.


<<< Anterior                                                     Foto: Juny 2008                                                    Següent >>>

     Comença la temporada que els nens i jovenets passen amb les seves respectives famílies. A l'estiu també hi assistiran a campaments cristians. És un temps de canvis necessaris després de l'esforç d'acabar el curs i de haver assolit les metes que nens i educadors ens havíem proposat.

     U
n canvi que s'ha produït aquests dies és la decisió de la mare del nostre petit nen xilè de finalitzar la seva estada amb nosaltres. Els hi desitgem tot el millor després d'haver tingut cura d'ell durant un curs.

     Moltes gràcies a tots els qui heu participat de moltes i diferents maneres per donar suport a la nostra llar infantil. Entre tots hem fet possible el nostre propòsit. L'acollida dels dotze nens que hem atès aquest any ha estat efectiva i satisfactòria un curs més. Gràcies.
"Cantem i riem" !!!


           La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing


La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt