Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

             
LA FOTO DEL MES

Maig de 2008
Tres aniversaris
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     El nostre campió és felicitat amb un parell de petons "en stereo" de dues noies maques, les quals també celebren el seu aniversari. El temps passa i no perdona. Fer 6 anys significa dir adéu a aquesta etapa dolça i plena de fantasia anomenada ensenyament pre-escolar per a començar a aplicar-se a fons a les classes de primària.


<<< Anterior                                                     Foto: Maig 2008                                                    Següent >>>

     En canvi, per a la segona homenatjada fer 12 anys ja implica haver nascut el segle passat... Ja és una altra cosa. Recordeu aquella era llunyana en que encara hi existien unes monedes anomenades pessetes? Ella és d'aquella època. El rellotge no s'ha aturat. Ha arribat l'hora de dir adéu a tot aquest món irrepetible de l'ensenyament de primària, aquell temps súper entranyable que marca la infància. Dotze anys. Ja és a la vista una nova aventura molt diferent, plena de reptes: l'ensenyament de secundària, l'institut, l'adolescència... Uuuauu!

     E
l tercer aniversari d'aquest mes de maig és d'una educadora. Cada any, els educadors tenim el repte "d'entrenar i acompanyar els nostres petits atletes" a aquesta carrera de fons que corren des d'aquests primers anys -de bata i berenar- fins aquells darrers -de calculadora i mp4-. A cada petit tram de la llarga carrera cal ensenyar-los a afrontar amb èxit cada repte, cada obstacle, cada dificultat. Per a tots, els regals d'aniversari arriben acompanyats d'una agenda plena d'interrogants.

     I la carrera segueix...
"Cantem i riem" !!!


           La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing


             
La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt