Ets a la pàg.
Foto del mes

Benvinguts
Coneix la RIE
Associació RIE

Junta Directiva
Equip Educatiu

Famílies acollida
Voluntariat
¡¡¡ Gràcies per visitar la nostra pàgina web !!!

RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL
Sant Just Desvern (Barcelona)


Una llar per a nens en un ambient
familiar

Telèf.:    933  722  054
E-mail:
  info@resi-rie.org

             
LA FOTO DEL MES

Abril de 2008
Des de molt lluny
Inscriu-te aquí a
la foto del mes
     Per als nostres nens, arribar a "la Resi" és arribar a casa. Es senten a gust, tranquils, contents. Si. Es senten a casa. Però en molts casos la seva casa i la seva terra d'origen van quedar ben lluny dels seus peus petits.


<<< Anterior                                                     Foto: Abril 2008                                                    Següent >>>

     A la Residència tenim nens de països tan llunyans com Bolívia, Xile, Colòmbia, Serra Lleona, Ucraïna... (i espanyols procedents de llocs distants com Astúries, Extremadura...). La vida els ha fet viatgers. Ells i els seus pares prenen a obrir-se pas i integrar-se en una societat molt diferent a ells.

     Hem tingut una visita molt simpàtica. Un bon grup de joves d'una Església Xinesa a Barcelona ens va alegrar a tots. Ens va impressionar a nens i grans. Es seu companyonia, afecte i sentit de grup entre nosaltres ens va fer sentir com una sola família. Ens van fer recordar que malgrat vinguem des de molt lluny i siguem diferents, la nostra terra és aquella on vivim, on donem i rebem, on estimem i som estimats. És ben bé del cert: on respirem estima no estem pas lluny de la llar. Som a casa !!!
"Cantem i riem" !!!


  La foto del mes és un breu missatge d'informació i agraïment a tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar infantil.   Gràcies pel teu suport.  -Residència Infantil Emmanuel-
 
RECEPCIÓ *** DE *** LA *** FOTO *** DEL *** MES *** AL*** TEU *** E-MAIL
 
Inscriure un nou e-mail *** Canvi d'adreça electrònica *** Donar-me de baixa d'aquest mailing


             
La  "RIE",   una  llar  per  a  nens  en  un  ambient  familiar  

Exposició de fotos autoritzada pels tutors legales


Tornar  amunt