ANAR A L'ÍNDEX
Col·laboradors

<>< *** ><> *** <>< *** ><>

Moltes gràcies a l'Església Alemanya!!!

Desembre 2006


Des de fa molts anys, un grup de bones amigues i amics de l'Església al carrer Brusi de Barcelona ens visiten cada Nadal per compartir amb nosaltres una emotiva festa musical.


Desembre 2006


Desembre 2006


Les nostres amables visitants, dirigides per la nostra estimada Fridel Bou, canten al piano diferents nadales en alemany i ens acompanyen a tots cantant cançons populars nadalenques catalanes o castellanes. És el dia de l'any que millor sona el piano !!!


Els nens de "la Resi" també preparen un repertori musical o poètic amb peces a flauta, cançons populars apreses a l'escola o cançons apreses a "la Resi" o als esplais i esglésies que sovintegen. Tot i que és una festa casolana, no en falten els aplaudiments i ovacions.


Cada any, pocs dies abans de començar les vacances nadalenques, gaudim d'aquesta "festa alemanya" (així l'anomenen els nens). Però aquesta no és l'única col·laboració que rebem d'aquest estimat col·lectiu. Cada primer diumenge d'octubre ens obsequien amb una ofrena de fruites i diferents productes frescs del camp aportats per tots els membres de la congregació a la celebració del "Dia d'Acció de Gràcies".


Desembre 2006


A més a més, alguns dels seus membres col·laboren amb nosaltres amb diferents tipus de voluntariat i donacions en suport de la llar infantil.


VEURE ALTRES COL·LABORADORS


Una llar per a nens en un ambient familiarÍNDEX - MENÚ


Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT