ANAR A L'ÍNDEX
Col·laboradors

<>< *** ><> *** <>< *** ><>

Moltes gràcies a JACIARA I DECO!!!

Novembre 2006


El novembre de 2006 J&D van tenir l'amabilitat de visitar-nos de nou per tal de fer-nos lliurament d'un donatiu econòmic i uns obsequis pels nens que els hi van fer quasi tanta il·lusió com el fet de veure'ls de nou a "la Resi" entre nosaltres.


Jaciara i Deco, uns bons amics de "la Resi". Fotos: Novembre 2006


Unes samarretes amb el 20 d'en Deco i amb la seva firma i unes motxilles d'en Ronaldinho, entre d'altres obsequis, van causar furor entre els peques.


Deco va jugar amb els nens al nostre pati (com als seus orígens de futbol sala), davant el fotògraf del diari "El Mundo Deportivo", que va realitzar un reportatge de la visita.




Els nostres amics es van interessar pels nostres nens i van preguntar per un petit colombià que ja va poder marxar amb la seva mare i que recordaven, pot ser, per què físicament se semblava lleugerament al crack i perquè tenia també un bon toc de baló.


Febrer 2005


A la trobada no van poder assistir, com ho desitjaven, els nostres amics comuns Simone i Valtinho, jugador brasiler del FC Barcelona de futbol sala, tots dos també bons col·laboradors de la Residència Infantil Emmanuel.




Jaciara i Deco...

en Març de 2005

en Novembre de 2006



VEURE ALTRES COL·LABORADORS



Una llar per a nens en un ambient familiar



ÍNDEX - MENÚ


Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT