ANAR A L'ÍNDEX
Col·laboradors

<>< *** ><> *** <>< *** ><>

Moltes gràcies, MIQUEL!!!

Juny 2005


En Miquel Frattarola és un entusiasta de l'ajuda social. La seva sensibilitat per donar suport pràctic a persones i col·lectius necessitats és tant gran com el seu sentit del humor o com la seva capacitat de contagiar aquest entusiasme.


És una persona molt activa i es posa en marxa per detectar necessitats puntuals a centres com "la Resi" i per mobilitzar amics, veïns i familiars per mirar de suplir-les. En aquesta dinàmica, un dia ens va preguntar metafòricament: Teniu "algun foc" per apagar? La setmana següent ja havia "fundat" un grup anomenat "Els bombers de la Resi"...


En Miquel és un bon amic dels nostres "nanos"; sempre que ve per casa, tots ens alegrem de veure'l i d'escoltar algun dels seus acudits o anècdotes ...


  

Oct. 2006


Moltes gràcies, Miquel, per tot el teu suport i per canalitzar la gran muntanya d'estima que ens arriba des de l'església del carrer Marcaró 52 de Barcelona. Sou tota una gran família per a nosaltres. I moltes gràcies a tots els "bombers"... !!!


A la foto veiem en Miquel amb un predicador protestant del Far West americà (de Port Aventura...) tot agafant-li d'una orella per mirar de que sigui un bon "nano". Hi ha gent que sembla molt trapella però que, en realitat, te el cor molt gran.


Juny 2005


VEURE ALTRES COL·LABORADORS


Una llar per a nens en un ambient familiar
ÍNDEX - MENÚ


Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals

TORNAR AMUNT