.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2024
.
Concert!
La nostra amiga, la cantant Betty Akna, vol donar suport a la Residència Infantil Emmanuel amb projectes solidaris. Fa uns anys, ja va participar en el nostre darrer disc musical de “Canta y Ríe”: “Jesús”. Aquest mes de febrer, el dissabte dia 24, a les 7:30 h. de la tarda, presentarà el seu àlbum musical “Agua y Fuego” a Barcelona, al carrer Trèvol, 9 – 19. Aquest concert serà benèfic en favor de la RIE. Agraïm molt a la Betty y al seu equip de col·laboradors, tot el suport i estima cap a “la Resi”. Gràcies a tots els qui assistireu i col·laborareu en aquest acte artístic solidari.
Un altre projecte llançat per la Betty i en col·laboració amb Music-4-Life és el que han titulat “Quitando Frío”, des del seu lema solidari “una canción, una acción”. És una iniciativa demanant donacions puntuals per finançar la substitució d’un dels escalfadors d’aigua de “la Resi”, que darrerament ja ens està demanant el relleu. També pots participar amb un ingrés al seu compte a OpenBank ES28 0073 0100 5805 0649 8257, indicant el concepte “Quitando Frío”. Gràcies a tots per la vostra escalfor.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt