RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
Í N D E X
Junta Directiva
La junta de l'associació
La junta directiva de la RIE està formada pels càrrecs de presidència, vicepresidència, secretaria, tresoreria i varis vocals. Tal com indiquen els estatuts de l'entitat, la junta té la responsabilitat de convocar i presidir les assemblees de l'Associació i de dur a bon terme la direcció de l'entitat. La RIE està inscrita com Associació Nº 27087 al govern de la Generalitat de Catalunya i amb el registre S06866 com a Servei d'Acolliment Residencial.

Foto: Gener 2016
A la foto podem veure els membres de la junta directiva amb els seus respectius cònjuges en un sopar celebrat el gener de 2016.
Presidència
La presidenta actual de l'Associació Residència Infantil Emmanuel és la Fina Grau i Llacuna. És membre de l'església evangèlica Eben-ezer del passatge Gaiolà de Barcelona.
Vicepresidència
La Paquita Isiegas és la vicepresidenta de la junta directiva. Pertany a l'església protestant de Valldoreix, Barcelona.
Tresoreria
En Juan Martínez és el tresorer a la junta directiva. En Juan és pastor de l'església bautista Ebenezer del passatge Gaiolà de Barcelona.
Secretaria
L'Antoni Carbó és qui fa les tasques de secretaria de la junta directiva. Viu a Vilafranca del Penedès.
Vocal
La Carme Casanellas és vocal i desenvolupa tasques administratives a la junta directiva. Viu a Vilafranca del Penedès.
amunt
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

info@resi-rie.org

Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
Í N D E X