.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2019
.
Ulleres noves
A la foto, la nostra petita està ben contenta perquè estrena ulleres. Li agraden molt i ara hi veu molt millor. I tu, com ens veus? Ens mires amb bons ulls? Pot ser veus la Residència Emmanuel com una imatge borrosa, desconeguda... O pot ser ens veus molt de lluny perquè, tot i que ens coneixes, ja fa uns anys que no tens informació actualitzada...
Aprofitem aquesta foto per animar-te a que ens miris bé. Ens agradaria que veiessis “la Resi” amb ulleres noves. Que hi vegis bé de lluny, mirant els nostres 50 anys d’història. Que hi vegis bé de prop, observant els nostres reptes actuals i els menors que atenem. I que miris en primera fila cóm planifiquem el demà. Moltes gràcies per mirar-nos amb bons ulls! Que tots tinguem una bona visió del passat, del present i del futur de "la Resi", pel bé de molts nens.
Motius d'oració
(1) *** Orem per la constància i l’augment del bon suport de les esglésies i famílies que sosteniu la Residència en el material i en l’oració.

(2) *** Que tots sapiguem valorar la Residència pel seu passat, al seu present i amb una bona visió de futur.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt