.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2019
.
El present és la realitat
El passat? Fins i tot els nostres nens més petits tenen el seu ahir. Els primers mesos de vida ens marquen a tots. Però, per bo que hagi estat el passat, no hem d’estancar-nos en l’enyorança, ni en el desig impossible de tornar enrere.
El futur? Podem somniar-lo amb mil desigs il·lusionants. També podrem trobar perills i obstacles que caldrà evitar o afrontar. Però encara no existeix i no ha d’hipnotitzar-nos. El present és la realitat. L’ahir va condicionar l’avui, però l’avui condiciona el nostre demà. El present ens ha arribat des del passat i prepara el nostre futur.
El present? Aquest any 2019 commemorem el nostre 50 aniversari. Només mirem pel retrovisor el necessari. Som conscients d’on som, fent ruta, atents al que tenim al davant, preparats pel que vindrà després de la propera corba. Gràcies per acompanyar-nos en aquest gran viatge solidari. Ens ajudes a millorar UN PRESENT MOLT IMPORTANT per a la vida de cadascun dels nostres nens. Seguim de viatge.
Motius d'oració
(1) *** Gràcies a Déu per aquests 50 anys, per cada nen que va passar per aquesta casa, per cada directiu i educador, per cada voluntari i donant.

(2) *** Que el Senyor ens ajudi en el present amb la Seva visió, amb saviesa, paciència, forces, dedicació, valorant molt la vida de cada menor.

(3) *** Pel futur de la Residència davant possibles readaptacions jurídiques, canvis d’ubicació, sostenibilitat econòmica, idoneïtat en tots els recursos humans, efectivitat espiritual...
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569

1969 - 2019


ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt