.
NOTÍCIES PER PREGAR
ABRIL 2018
.
Volem continuar
Tenim uns educadors i uns nens per a cuidar. Disposem d’una casa i de molta feina per fer. Tenim unes famílies que cal ajudar. Disposem d’una junta directiva i d’un col·lectiu de voluntaris per donar suport. Tenim donants, promotors i intercessors per recolzar. Tenim un bon present que volem que continuï en el futur. Com diu el nou lema que uns voluntaris estan posant en marxa, “volem continuar... somrient”.
Motius d'oració
(1) *** Orem pels recursos materials. Que les donacions mensuals segueixin augmentant per tenir una economia més estable.

(2) *** Orem pels recursos humans. Que el Senyor segueixi portant persones que Ell utilitzi per atendre els diferents serveis que oferim als nens, tant en l’aspecte educatiu com en el social i l’espiritual.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!

>>> Obre aquí <<<
>>> l'últim butlletí PDF (castellà) <<<
>>> quadrimestral en paper <<<
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt