.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2017
.
Aprovats!
Les notes del cole i de l’institut ens diran aviat quines qualificacions finals tindrà cada alumne en acabar el curs escolar. Sabrem quin nivell tenen en diferents matèries com matemàtiques, medi natural, medi social, ciutadania, català, castellà, anglès, educació física, biologia, física i química... cadascun segons la seva edat.
Però hi ha d’altres matèries diferents que els nostres nois han anat aprenent a la Resi. Són assignatures com... aprofitar bé el temps, dormir el suficient, menjar de forma educada, tenir bona cura de la higiene personal, fe bé el llit, saludar les persones, relacionar-se bé amb tots, estimar la mare i el pare, respectar els educadors, equilibrar l’autoestima, formar part de les solucions i no dels problemes, etc. De totes aquestes “grans assignatures”, importantíssimes... veieu tot seguit la qualificació final: APROVATS!
Motius d'oració
(1) *** Per canvi de dinàmica dels nens i dels seus pares en començar les vacances d’estiu. Que la convivència especial durant l’estiu sigui constructiva i enforteixi les relacions familiars.

(2) *** Per possibles noves entrades de nens a la Resi quan comenci el proper curs. Que el Senyor obri o tanqui portes per que els menors que tinguem siguin els que més necessiten i millor aprofitin aquesta llar.

(3) *** Per l’economia de la Residència, que segueix sent molt ajustada.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE !
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt