.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2016
.
Una volta més
El nostre petit món de “la Resi” ja ha donat totes les voltes que havia de donar durant aquest curs 2015 – 2016. Tenim la satisfacció d’haver completat un any més afrontant tots els reptes. Han estat moltes petites voltes de rotació... i una gran volta més de translació... Entre tots, hem assolit aquesta darrera etapa. I ja planegem la propera.
El món és el mateix per a cadascun de nosaltres. Però els onze que hem viscut aquest curs a “la Resi” ho hem experimentat cadascun a la nostra manera. Un per un tenim el nostre petit món particular amb els nostres reptes personals, la nostra petita gran història i els nostres motius d’agraïment. I a cada món li cal seguir la seva òrbita particular. Moltes gràcies a tots els amics que ens heu ajudat de diferents maneres, a diferents persones, en diferents circumstàncies, durant els mesos d’aquest curs. Totes les ajudes han estat importants. Gràcies!
Motius d'oració
(1) *** Moltes gràcies al Senyor per la seva fidelitat i amor durant tot aquest curs.

(2) *** Orem pels nens de “la Resi” i les seves famílies durant l’estiu que comença.

(3) *** Orem per les possibles entrades de nens nous quan comenci el nou curs.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt