.
NOTÍCIES PER PREGAR
ABRIL 2016
.
"Donar o no donar:
aquesta és la qüestió"
Les grans necessitats socials que avui ens envolten posen a prova la nostra sensibilitat i solidaritat. Tanta necessitat posa a prova els nostres voluntariats. El “ser o no ser” actual es tradueix en “donar o no donar” davant les necessitats d’ONGs, de tantes famílies castigades per la crisi, de refugiats, de damnificats per catàstrofes naturals, etc.
A “la Resi” tenim voluntaris i col·laboradors que són un molt bon exemple. La veritat és que ens contagien del seu ànim. Són capaços de donar del que no els sobra. De fet, actualment, a ningú no li sobra de res... Senzillament, donen del que tenen. Donen creativitat. Donen esforç. Donen temps. Donen recursos... I donen el que poden de diners. Donar i regalar és gratis pel qui rep l’ajuda, perquè així ha de ser. Però, pel qui la regala, donar té el seu aspecte costós i sofert. Tot i això, és curiós que proporciona una gran satisfacció. Sempre “és més benaurat donar que no pas rebre”. És la paradoxa genial de donar amb alegria. És quelcom que molts governs, ajuntaments i administracions no saben entendre.
Volem agrair molt l’esforç que suposa pels nostres voluntaris ajudar els nens de “la Resi”. De donar agraïments, sempre farem curt. Ens alegre veure la satisfacció amb la que doneu. A la foto, la nostra amiga Nicole amb un gran grup de col·laboradores, ajudant en les necessitats de la casa en una de les diferents iniciatives que ha tingut durant aquest curs en favor de la Residència. Per a tots, mil gràcies!
Motius d'oració
(1) *** Orem en agraïment al Senyor per tots i cadascun dels voluntaris i col·laboradors que ens ajudeu a la RIE, ja sigui a prop a la nostra casa, o des de lluny, amb la vostra ajuda amb donatius i amb el vostre suport en oració.

(2) *** Orem per la recuperació de les donacions regulars per a la Residència Emmanuel. Moltes famílies, entitats i esglésies, durant aquests darrers anys de crisi han tingut que disminuir o inclús suprimir les seves ajudes. En la fidelitat del Senyor, seguim cobrint les necessitats, sigui amb més o sigui amb menys dificultats.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt