.
NOTÍCIES PER PREGAR
SETEMBRE 2015
.
Dues noves amigues
Comencem el nou curs amb l’alegria de conèixer dues noves amigues que comencen amb nosaltres l’aventura de “la Resi”. Una és de procedència equatoguineana i l’altra és de procedència boliviana. Treballarem per que el seu somriure es mantingui durant tot el curs com a aquesta foto de benvinguda.
També comencem el curs amb l’enyorança d’haver dit adéu a unes altres amiguetes, les dues germanes de Guinea Equatorial que van estar amb nosaltres durant el curs passat i que aquest estiu han tornat al seu país d’origen.
Corren temps difícils per a aquestes famílies amigues. Però, en mig de les contrarietats, estem contents de poder aporta’ls-hi el nostre suport des de la Residència Emmanuel. Moltes gràcies a tots i cadascun dels que esteu ajudant la Residència per a aquesta bona fi. Comença un nou curs!
Motius d'oració
(1) *** Orem per les dues noves amigues que comencen a la RIE. Que el Senyor les ajudi en l’adaptació i en el bon aprofitament dels nostres recursos.

(2) *** Orem per les dues germanes que han tornat al seu país. Que el Senyor utilitzi tot el que han aprés entre nosaltres i ho recordin amb agraïment a Déu.

(3) *** Orem per que el Senyor beneeixi i guiï aquest nou curs: a educadors i nens, a la junta directiva i als voluntaris, a les famílies i esglésies que ens donen suport, i molt especialment a les famílies dels nens que atenem. Depenem del nostre Déu.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt