.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2015
.
Agraïts
En arribar a la fi del curs, ens sentim molt agraïts. Malgrat els reptes d’aquest any, hem pogut arribar al final satisfactòriament. Ha estat un curs d’economia ajustada, d’una baixa per maternitat a l’equip educatiu, de dificultats en les famílies dels nens, etc. Però res d’això ha impedit la bona marxa de “la Resi”. El suport de molts de vosaltres ho ha fet possible.
Desitgem que les vacances escolars dels nens siguin una oportunitat per passar un bon temps familiar. Al setembre vindran nous nens i pot ser alguns dels que hi ha ara ja no tornaran. El seu pas per la Residència sempre és efímer, sigui d’uns mesos o d’uns quants anys. Per això desitgem fer el millor per a ells mentre hi són amb nosaltres. Bones vacances!
Motius d'oració
(1) *** Gràcies al Senyor per la Seva fidelitat i generositat en sostenir les necessitats de la Residència durant aquest curs.

(2) *** Orem per que els nens tinguin un bon temps d’estiu amb les seves famílies.

(3) *** Orem pels nens i nenes nous al setembre i pels que pot ser no tornin amb nosaltres el proper curs.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt