.
NOTÍCIES PER PREGAR
ABRIL 2015
.
Autoretrat
Intenta-ho. Mira de dibuixar la teva pròpia cara amb cadascun dels seus trets i amb aquella expressió que millor et representa. Vinga! Intenta-ho! Però... no n'hi ha prou amb que s'assembli a tu. Has de ser tu! Difícil? Sí! No ho és gens de fàcil. A la foto, una de les nostres petites ens mostra el seu autoretrat al mural de l'escola. Així és com ella es veu. "Wuaala! Aquesta ets tu? Què maca!".
Per fer un bon autoretrat necessites dues coses: (1) saber dibuixar bé i (2) tenir un bon mirall. Si et falla un d'aquests dos suports, aniràs a peu coix. El resultat del teu dibuix no serà més que una caricatura ben graciosa.
De vegades, els nens es veuen a ells mateixos així, tal com es pinten: només com un simple ninot. Hem d'ajudar-los a millorar el concepte que tenen d'ells mateixos. Per que puguin veure's tal com són, necessiten d'altres ulls més madurs i objectius que els hi facin de mirall. Els hi cal aprendre a valorar bé els trets admirables d'aquesta personeta que veuen al seu mirall. Necessiten aprendre a admirar el miracle de la seva pròpia existència i de les seves pròpies peculiaritats. Cal que es valorin, sense menysprear-se ni sobrevalorar-se.
Ajuda'ns a ser bons mestres del retrat i bons miralls pels nostres nens. És molt important que passin de la caricatura, divertida i burlesca, al realisme constructiu.
Motius d'oració
(1) *** Orem per que cada nen de "la Resi" millori la seva autoestima per poder viure d'una manera equilibrada, superant caricatures de culpabilitat o menyspreu, i sense perdre la humilitat amb els demés.

(2) *** Orem per les diferents sol•licituds d'entrada que estem rebent de vàries famílies per a nens que necessiten de la nostra Llar Infantil. Que el Senyor obri per que entrin tots els que cal que entrin.

(3) *** Orem per les necessitats materials de la Residència, que s'estan cobrint amb gran dificultat.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt