.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2014
.
El bo i el dolent
El bo dels nens és que són confiats. Reconeixen que tenen necessitat dels grans, especialment dels pares. En aquest sentit, són humils. Necessiten ser-ho perquè són dependents. Això els porta a fixar-se, a aprendre, a il•lusionar-se, a imitar, a obeir... mentre demanen estima i aprovació en els seus progressos. Per això és important que l'exemple i l'ensenyament dels adults siguin bons. És necessari.
El dolent dels nens és que són immadurs. Tenen carència dels coneixements necessaris per tenir criteri i sentir-se segurs de sí mateixos. Els hi manca la seguretat que només dóna l'experiència. I tot això ho tenen que aprendre progressivament, al ritme pausat i intens de cada edat. Per aquesta raó, també, és important que l'exemple i l'ensenyament dels adults siguin bons. És molt necessari, tant pel que és bo com pel que és dolent.
Motius d'oració
(1) *** Orem per les mamis i els papis dels nens de la Residència, per que siguin un bon exemple i una bona referència per als seus fills malgrat les seves dificultats.

(2) *** Orem pels educadors i voluntaris que atenem els nens, per que els hi donem la instrucció, estabilitat i estima que necessiten.

(3) *** Orem per la nostra nena petita de 3 anyets, que donada la seva curta edat, necessita mitigar –més que els altres– l'absència dels seus pares entre setmana.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt