.
NOTÍCIES PER PREGAR
FEBRER 2014
.
Cap de setmana
Gràcies per la vostra visita! Els nostres amics Cristina i Arnau han vingut a visitar-nos a “la Resi”. Ambdós són monitors a “l’Espai Obert de JpC” (Joventut per a Crist), on assisteix cada divendres algun dels nostres nens. Han vingut! Això de que els teus monitors vinguin a “la Resi” fa molta “ilu”. Per això és molt guai ensenya’ls-hi la casa i passar una estona xerrant i cantant. Torneu a visitar-nos sempre que vulgueu!
De la mateixa manera que nosaltres tenim cura de cada nen a “la Resi” durant la setmana, els caps de setmana, els pares dels nens procuren tenir un temps significatiu amb ells i busquen també el millor per a la seva educació durant el divendres a la tarda, dissabte y diumenge amb activitats especials com aquesta. Cal carregar bé les piles per poder començar la nova setmana ben motivats! Bon cap de setmana!
Motius d'oració
(1) *** Orem per una convivència significativa dels nens amb els seus pares i mares durant els caps de setmana, dedicant temps, atenció, diàleg i activitats conjuntes.

(2) *** Orem per que els nens puguin aprofitar el cap de setmana assistint regularment a bones activitats d’esglésies i organitzacions evangèliques que siguin engrescadores i influeixin positivament a les seves vides.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt