.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2013
.
Informa'ls
Coneixes cap família que pugui necessitar el suport de la Residència Emmanuel? Informa’ls sobre la opció de la nostra Llar Infantil. De vegades coneixem casos de pares amb grans dificultats, mares soles que lluiten per tirar endavant amb els seus petits, famílies a qui cal un cop de mà durant un temps. Tu, que ens coneixes, pots donar-los el nostre contacte per tal que vinguin a informar-se. Potser som una ajuda adient pel seu cas.
Potser ets simplement un veí d’aquesta família. Potser coneixes algun cas mitjançant l’entorn de la teva feina, especialment si treballes amb nens, en l’ensenyament, en activitats lúdiques, esportives, etc. Potser et mous en algun entorn d’ajuda social, psicològica, religiosa, etc. i coneixes famílies amb fills en edat escolar (entre 3 i 11 anys) que estan castigats pels diferents efectes de la crisi. El teu enllaç pot ser important i entre tots potser els podem fer molt de bé. Si us plau, informa’ls. Moltes gràcies per la teva col•laboració.
Motius d'oració
(1) *** Orem per la possible entrada de més nens a la RIE que ocupin les places disponibles.

(2) *** Orem perquè el Senyor porti famílies que realment necessiten el nostre suport, especialment famílies del poble de Déu.

(3) *** Donem gràcies a Déu pel paper de les esglésies evangèliques i als seus responsables i líders per canalitzar la nostra ajuda a moltes famílies.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt