.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2012
.
Any nou, nena nova!
Diu el refrany que a “any nou, vida nova”. La nostra principal novetat en començar el 2012 és donar la benvinguda a una nova amigueta de 10 anys a la Residència. És una novetat que desitgem que sigui molt bona per a ella i la seva família. Desitgem també que sigui per a tots nosaltres una nova aventura de convivència i estima que volem gaudir.
Estem contents perquè, malgrat la saturació de places a les escoles, el nostre desig d’aprofitar el recurs de la RIE i la bona disposició de l’escola que ens atén han aconseguit aprofitar aquesta plaça en un curs específic i obrir aquesta oportunitat d’ajuda.
Els nens de “la Resi” l’han acollit amb estima i, tant els més petits com les més grans que ella, estan tots il•lusionats amb la seva arribada. Volem que es trobi ben acompanyada i molt ben atesa.
Moltes gràcies a tots els voluntaris, col•laboradors i donants pel vostre suport en aquest any nou que comença, difícil, però ple de necessitats que, entre tots, podem solucionar. La teva aportació, sigui petita o gran, val molt i és molt important. Gràcies.
Motius d'oració
(1) *** Orem per la nostra nena nova i per la seva família.

(2) *** Orem per les situacions tan difícils que pateixen els pares dels nens.

(3) *** Gràcies perquè, malgrat la crisi, podem rebre les donacions mínimes per seguir fent el nostre servei.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt