.
NOTÍCIES PER PREGAR
OCTUBRE 2011
.
Sinergia ?
Què vol dir “sinergia”? És el resultat del treball en equip, de l’acció conjunta de dues o més causes. I aquest resultat es caracteritza per tenir un efecte molt millor i superior del que en resultaria només de la suma individualitzada de cada causa.
El fenomen de la “sinergia” el veiem sovint a la vida quotidiana: els ingredients d’una bona paella milloren en quedar barrejats, el treball en equip dels craks de futbol multiplica els seus èxits... – i el nou CD musical de la nostra col•lecció “Canta y Ríe” que es publicarà abans de Nadal, ¿fora tant admirable sense un gran treball en equip i sense la participació desinteressada de molts amics?
Vàries sinergies són imprescindibles a la RIE. Els educadors hem de treballar en equip. Els nostres nens han de conviure en harmonia –a la foto, una de les grans amb la més petita–. Els voluntaris sou necessaris per complementar la nostra dedicació. Presidència i junta realitzen les importants assignacions directives. Famílies biològiques i d’acollida acompleixen la seva funció tant important. Els donants fiqueu combustible per que la maquinària no s’aturi. Així, cada secció de la RIE es retroalimenta per crear un ambient familiar i efectiu pels nostres peques.
En Marcos Vidal relata a una de les seves cançons que un gran circ va tenir que tancar perquè el pallasso principal no acceptava el seu paper al grup de burlot i riota, i va acabar a una cadira de rodes per intentar fer d’equilibrista. Saps? Tu ets un ingredient important “a la nostra paella”. Però si et quedes immòbil perquè penses que “només ets arròs” i no “gamba”... potser tots en quedarem sense paella!!!
Cada petita aportació individual en favor de “la Resi” potencia l’esforç de tots el demés en benefici dels nens que atenem. Moltes gràcies per alimentar aquesta sinergia tan especial anomenada RIE. El "circ" segueix obert!!!
Motius d'oració
(1) *** Orem per harmonia al treball en equip de directius, educadors i voluntaris.

(2) *** Orem per que es mantinguin els suports suficients d’esglésies, famílies, entitats i individus, tant en suport espiritual d'oració i ministeris, com amb donacions econòmiques.

(3) *** Orem per les possibles noves entrades a la Residència de nens que ho necessiten.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt