.
NOTÍCIES PER PREGAR
JULIOL - AGOST 2011
.
Bones "va-cançons"
Durant les vacances d’estiu dels nens, un munt de voluntaris col•laboradors estan treballant en l’enregistrament de les cançons del tercer disc de la nostra col•lecció “Canta y Ríe”.
Aquest estiu, tot i que no hi ha escola ni institut, si que n’hi ha molt d’estudi... N’hi ha molt d’estudi de gravació, que no para!!! Tant els simpàtics nens que van fer el càsting com els nostres súper cantants i músics adults –com Marcos Vidal, Francesca Patiño, Anna Cano, Alex Sampedro, Joanarman, David Garrido, Kesia Rut, Benji Santos, etc.– estan aportant tot el seu talent per que el pròxim curs gaudim de les noves cançons.
Moltes gràcies a tots ells i també als diferents compositors de les cançons i d’altres artistes i col•laboradors. Ja estem desitjant escoltar i gaudir de tot aquest gran treball en equip. Bones vacances musicals!!! Bones “va-cançons”!!!
Al muntatge fotogràfic, David González (discogràfica DvMusic) a una sessió d’enregistrament instrumental amb dues components del grup Papel Maché: la simpatiquíssima Judit Pujol (flautes) i la enginyosa Keila Olmo (violí i composició de dues de les noves cançons).
Motius d'oració
(1) *** Orem pels diferents treballs de gravació i publicació d’aquest estiu i tardor.

(2) *** Orem per que el tercer disc de “Canta y Ríe” faci bé a molts nens i adults.

(3) *** Orem per un estiu de molta benedicció per a tots els nens de la RIE.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt