.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2011
.
Desè aniversari
Aquest mes s’acompleixen 10 anys des de que va començar el nou projecte educatiu avui vigent. Al gener del 2001, un nou equip d’educadors varem prendre el rellevament de la gran tasca realitzada anteriorment des dels anys 70 fins a finals de segle.
Durant aquesta llarga dècada, a la nostra peculiar Llar Infantil, tant familiar, els educadors, que hem procurat el bé integral dels nostres nens, acollint durant el decurs d’aquest anys un total de 38 menors (fins ara), desenvolupant projectes educatius tant individualitzats com col•lectius. Han estat 10 anys ben invertits. Per aquest motiu, aquesta llarga dècada se’ns ha fet ben curta.
No són només xifres d’anys i de nens. Són instants i etapes intenses i irrepetibles. Són circumstàncies especials viscudes per persones de carn i os, amb nom propi i amb la seva pròpia història personal i intransferible. Són 10 anys que es sumen als 30 anteriors i donen com a resultat una gran muntanya de vivències innumerables i entranyables. Enhorabona a tots els qui hem tingut del privilegi de participar, d’una forma o d’una altra, donant suport a aquest servei. El ròssec va en augment. Feliç dècada!
Motius d'oració
(1) *** Un agraïment sincer a Déu per aquests 40 anys de servei pels nens en el Seu nom.

(2) *** Orem per l’actual equip educatiu, que sigui bona eina en mans del Senyor en aquest ministeri tant especial.

(3) *** Orem per la nostra nena d'Ucraïna, que ha de tornar a final de mes després de visitar familiars al seu país.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt