.
NOTÍCIES PER PREGAR
JUNY 2009
.
Bons sentiments
Han estat molts anys junts. Amb el pas del temps, les edats i circumstàncies han anat canviant mentre anàvem compartint moltes vivències. Per a dos dels nostres grans, ha arribat el moment de marxar i deixar “la Resi”.
Un dia d’aquest mes hem pogut passar una llarga tarda festiva per acabar sopant tots junts. Les postres van servir per expressa’ls-hi la nostra estima. Van ser uns moments molt emocionants per a tots, amb llàgrimes plenes de bons sentiments. Tots dos van tenir el desig d’expressar àmpliament paraules d’agraïment i d’estima vers “la Resi”, vers els educadors, vers els nens, tots més que amics, ben bé germans...
Després de 7 i 5 anys a la RIE, ambdós tornen amb les seves respectives mares. El futur espera ple d’interrogants. Aquests anys entre nosaltres, malgrat les imperfeccions, els han fet molt de bé. I també han estat una preparació per afrontar millor altres reptes que esperen a l’aventura de la vida. Us estimem. Fins sempre !!!
Motius d'oració
(1) *** Orem pels dos adolescents que marxen. Que el Senyor els guardi i ajudi en aquesta nova etapa.

(2) *** Orem per l'estiu de tots els nens. Que estiguin bé amb les seves respectives famílies.

(3) *** Orem per les possibles entrades de nous nens. Per saviesa a les entrevistes.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt