.
NOTÍCIES PER PREGAR
MAIG 2008
.
Tres aniversaris
El nostre campió és felicitat amb un parell de petons "en stereo" de dues noies maques, les quals també celebren el seu aniversari. El temps passa i no perdona. Fer 6 anys significa dir adéu a aquesta etapa dolça i plena de fantasia anomenada ensenyament pre-escolar per a començar a aplicar-se a fons a les classes de primària.
En canvi, per a la segona homenatjada fer 12 anys ja implica haver nascut el segle passat... Ja és una altra cosa. Recordeu aquella era llunyana en que encara hi existien unes monedes anomenades pessetes? Ella és d'aquella època. El rellotge no s'ha aturat. Ha arribat l'hora de dir adéu a tot aquest món irrepetible de l'ensenyament de primària, aquell temps súper entranyable que marca la infància. Dotze anys. Ja és a la vista una nova aventura molt diferent, plena de reptes: l'ensenyament de secundària, l'institut, l'adolescència... Uuuauu!
El tercer aniversari d'aquest mes de maig és d'una educadora. Cada any, els educadors tenim el repte "d'entrenar i acompanyar els nostres petits atletes" en aquesta carrera de fons que corren des d'aquests primers anys -de bata i berenar- fins aquells darrers -de calculadora i mp4-. A cada petit tram de la llarga carrera cal ensenyar-los a afrontar amb èxit cada repte, cada obstacle, cada dificultat. Per a tots, els regals d'aniversari arriben acompanyats d'una agenda plena d'interrogants.
I la carrera segueix...
Motius d'oració
(1) *** Orem per aquestes darreres setmanes de curs escolar. Per un bon aprofitament i aprenentatge.

(2) *** Orem pels familiars dels nens que, en més o menys mesura, pateixen dificultats.

(3) *** Orem pels ex nens i nois que van estar a la RIE i ja no hi son, que els hi vagi força bé a la vida.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt