.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2008
.
Sumar i restar... anys
Dos dels nostres nois més grans han celebrat aquest mes un nou aniversari. Han sumat creixement i aprenentatge i han restat un temps irrepetible. Ja comencen a quedar lluny aquells dies de cole a primària o aquelles primeres setmanes a "la Resi" quan tot just s'havien unit a la nostra gran família.
Tanmateix, la necessitat no es menor. Són anys molt importants. La futura vida d'adult ja comença a abocar-se amb els seus conflictes i reptes. Cal preparar-la i afrontar-la el millor possible.
Aquest mes també és notícia la nostra noia més gran, doncs ha trobat una feina aprop de casa de la seva mare i ha decidit deixar la que ha estat la seva Llar durant aquests darrers vuit anys. Li desitgem "moltes sumes i poques restes".
Motius d'oració
(1) *** Orem pels tres alumnes grans que van l'institut, pels seus estudis, pel seu temps a la RIE, pel seu futur.

(2) *** Orem per la nostra noia gran en aquesta nova etapa en marxar de la Residència i de l'entorn de la seva família d’acolliment.

(3) *** Orem pel nostre nen xilè i pels seus pares. Segueixen en una situació molt difícil de salut i per altres circumstàncies.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt