.
NOTÍCIES PER PREGAR
GENER 2008
.
Petit hospitalitzat
El nou any ha començat a "la Resi" amb vivències intenses. Unes d'alegria, com el naixement d'una germaneta de dos dels nostres nens, o la gran acceptació del CD musical que acabem de publicar. Altres, de molta estima, en saber que uns altres dos germans deixaran molt aviat la nostra Llar Infantil i podran marxar amb la seva família.
Però un altre sentiment intens entre nosaltres durant els darrers dies és el de preocupació i tristesa. Un dels nostres nens més petits, de 5 anys d'edat, ha hagut de ser hospitalitzat per una infecció severa. A més a més, la seva mamà ha patit unes ferides que li han afectat seriosament la vista. Voldríem recollir tot l'amor del món per a tots ells. Si més no, tenen el nostre i el de tots vosaltres. I tenen les nostres oracions.
A la foto, el nostre campió gaudeix emprova'n-se un autèntic casc de bombers. I és que un mai no sap el que se li pot venir a sobre...
Motius d'oració
(1) *** Orem per aquest petit i per la seva mare en aquests dies de patiment físic i psicològic.

(2) *** Orem pels dos germans que marxen de la RIE després de 8 mesos amb nosaltres.

(3) *** Orem pels educadors, Mariona, Carme i Àlex, per saviesa i enfortiment a cada circumstància.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt