.
NOTÍCIES PER PREGAR
NOVEMBRE 2006
.
Veïns
Molts veïns de Sant Just, anònims o famosos, col·laboren amb “la Resi”. És el cas del futbolista Deco i la seva esposa, Jaciara. A més a més de donar-nos el seu suport, omplen d’il·lusió els nostres nens.
El suport especial d’algunes esglésies i particulars fa que projectes necessaris com la compra d’un nou vehicle, o l’adquisició d’una nova casa no siguin només somnis... Vosaltres sou respostes de Déu a les oracions de tots. Sou veritables canals de generositat i compromís.
Motius d'oració
(1) *** Pel projecte Nou Vehicle Mixt. Gràcies perquè, mentre esperem un transport més adient, la nostra “furgo” actual... sobreviu!

(2) *** Pel projecte Nova Llar. El cost sembla inabastable, però el Senyor va obrint algunes portes.

(3) *** Donem gràcies per la provisió econòmica mensual que, malgrat sigui una mica ajustada, es va suplint en el temps.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt