.
NOTÍCIES PER PREGAR
JULIOL 2006
.
Vacances
Durant l’estiu els nostres nens assistiran a campaments i estaran amb les seves famílies. El seu pas pels campaments no és només un temps divertit i per a fer amics. També és molt important tot el que queda a les seves ments i als seus cors un cop marxen cap a casa. Aprenen valors cristians i fan noves amistats. I també, el temps de conviure amb la pròpia família biològica és un privilegi i una obligació important que hem de potenciar. A la foto, l'Àlex amb un dels nois de "la Resi" just l'últim dia de clase al juny.
Motius d'oració
(1) *** Per l’impacte espiritual dels campaments cristians a la vida dels nens, que els ajudi a millorar la seva relació personal amb Déu.

(2) *** Per l’estada dels nens amb les seves famílies durant els mesos d’estiu.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt