.
NOTÍCIES PER PREGAR
FEBRER 2006
.
La més gran
La que actualment és la noia més gran a "la Resi" va entrar a la RIE l'any 2000, junt amb els seus germans. Amb ella hem viscut temps d'escola, etapes d'institut i, ara, estudis de formació professional amb una petita feina en pràctiques.
El seu procés no ha estat fàcil, però ella s'ha deixat ajudar i sap valorar positivament tot el bé que ha rebut per mitjà d'aquesta llar i de la seva família d'acollida. Tenir 16 anys no és ser ni un nen ni un adult i requereix del nostre suport (a la foto, la nostra amiga l'any 2001, amb 5 anys menys).
Gràcies per simpatitzar amb nosaltres i per aportar la teva ajuda. Pots unir-te en oració.
Motius d'oració
*** Orem per ella: Pel seu creixement espiritual. Per la seva família d'acollida i la seva església a Sant Joan Despí. Pels seus estudis de perruqueria i el seu futur laboral. Per la seva relació de festeig. ***
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org - Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
... anar a Web RIE
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054


Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt